tiistai 27. joulukuuta 2016

Virkkausvuosi 2016


Vuosi 2016 lähenee loppuaan ja tässä pieni kuvakatsaus kuluneeseen vuoteen. On tullut virkattua niin suurempaa, kuin pienempääkin asiaa. Erityisen ylpeä olen kahdesta torkkupeitosta, joiden kohdalla usko meinasi loppua, mutta valmista kuitenkin tuli!


Loppuvuosi oli virkkauksen osalta hiljainen ja siksi blogikin on ollut pienellä tauolla. Tein opinnäytetyötä koko syksyn Jouluun saakka ja valmistuin Bio ja elintarviketekniikan insonööriksi juuri ennen Joulua. Nyt on koulut käyty ja ehtii taas keskittyä käsitöihin!

Toivotan lukijoilleni hyvää ja virkkauksen täyteistä alkavaa vuotta 2017!

10 kommenttia:

 1. Ihania virkkuutöitä sinulla täällä, pakko jäädä seuraajaksesi.

  VastaaPoista
 2. Oi, kaunis kooste! (: Itsekin tein vastaavanlaisen postauksen tästä vuodesta, tosin lähinnä neulomuksista, kun en hirveästi virkkaa (https://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/2016/12/vuosikatsaus-2016.html). Tuo musta-valko-pinkki peitto on kyllä niin hieno. Se taisikin olla se juttu, jonka vuoksi tänne löysin ja jäin seurailemaan. :) Paljon onnea valmistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) haluaisin opetella itse myös neulomaan, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä. Virkkaus tuntuu niin paljon luonnollisemmalta minulle :D täytyypä käydä vierailulla blogissasi!

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos kaikista ihanista ohjeista.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kävityövuosi sinulla takanapäin!

  VastaaPoista
 5. Eka kertaa tässä blogissa ja ihan lääpällään. Upeita käsitöitä teet, mahtavat värit, tyylikkäitä ja hyvin tehtyjä. Jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)