sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Torkkupeiton suunnittelua

Sen varalta, että sattuisi tulla hyvä lankatarjous, on hyvä olla torkkupeiton suunnitelma valmiina ;) Tämä päivä on mennyt piirrellessä, väritellessä ja leikellessä tilkkuja.. Mieskin nauroi, että "nytkö sä yhdistit sitte virkkauksen ja värittämisen" koska tykkään väritellä aikuisten värityskirjoja ja juu niinhän tässä taisi tosiaan käydä..


Värikkäät tilkut tulisivat Paju neliöistä ja harmaat ja valkoiset jonkinlaisilla pitsikuvioilla. Lainasin kirjastosta 200 virkattua ruutua ja harjoittelin Paju neliön virkkausta. Tämän tein Bommix Bamboosta, mutta täytyy vielä kokeilla ohuemmalla Blend Bamboollakin. En tiedä mistä langasta torkkupeittoja yleensä virkkaillaan, mutta tämä bambu vain on niin ihanan pehmeä lanka.
 Tämä kirja vaikuttaa kyllä todella kivalta, voisin ostaa ihan omaksikin..


Lankavarastossani sattui sopivasti olemaan suunnittelemiani värejä (tosin Blendiä ja Bommixia sekaisin), että saa soviteltua vähän värejä yhteen. Lankatarjouksia siis odotellessa..2 kommenttia:

 1. Ihanaaa suunnittelua ja hyvältä suunnitelmalta näyttääkin! Peittoprojekti on sen verran iso, että se onkin hyvä suunnitella etukäteen ;)

  Prinsessajuttu-blogin Mira oli ainakin virkannut juurikin Blend Bamboosta vauvan peiton tuolla samalla Paju-mallilla :) http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2013/03/vauvan-virkattu-peitto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikuisuusprojekti tämä varmaan onkin ;) Pitää vielä laskea vähän langan menekkiä mallitilkuista.. Onneksi jämälangat on helppo sitten upottaa siivousliinoihin, jos tuohon bambuun päädyn.

   Poista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)