torstai 10. maaliskuuta 2016

Late Lammas


Se monien lasten ja ehkä joidenkin aikuistenkin suosikkihahmo.. Tunnustan katsovani oikein mielelläni lapseni kanssa telkkarista Late Lammasta :)
Late oli jo jonkin aikaa odottanut tekijäänsä, mutta ohje on englanniksi ja siksi jäänyt odottamaan, kun kuvittelin sitä vaikeaksi. Mutta täytyy kyllä todeta, että ohje oli todella helposti ymmärrettävä :)
Poikani tykkää kovasti lampaista, kuten kuvasta näkyy ja olisi ollut ihan vääryys jättää tämä tekemättä. Late onkin saanut jo kovasti huolenpitoa, ruokaa ja unta tasaisin väliajoin. Yön he nukkuivat toistensa kainaloissa ♥ 
Lanka Novita Miami ja koukku 3,5mm
Ilmainen ohje löytyy englanniksi Ravelrysta

Jos et ole vielä osallistunut arvontaani, jossa palkintona mm ihanaa Blend Bamboo -lankaa, niin se löytyy täältä.

7 kommenttia:

 1. Voi elämä miten söpö! Late Lammas on myös mun suosikki, oon tehnyt hahmosta villasukat (ohje blogissani: http://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/2015/12/late-lammas-kuplasukat.html ).

  Onko sulla muuten millasia käyttökokemuksia blendbamboo langasta? Nyppyyntyykö vai pysyykö siistinä? Mulla on muutama kerä varastossa, mutta en oo tehnyt siitä vielä mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samantien huomasin että tää olikin Miami-langasta. :D

   Poista
  2. Blend Bamboo on mun mielestä aivan ihanaa lankaa, oon tehny siitä tiskirättejä, eikä nyppyynny! Sen "isoveljestä" Bommix Bamboosta (muuten ihan samaa, mutta paksumpaa) teen parhaillaan torkkupeittoa. Sitä lankaa voi oikeastaan käyttää ihan mihin vain :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän söpö. On kyllä niin Late Lammas kuin olla ja voi. Ihana työ.
  Late lammas on ihana piirretty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Late Lammas on kyllä mielestäni niitä harvoja lastenohjelmia, jossa on jotain ideaa :D

   Poista
 3. Supersöpö Late Lammas. Mietin pitäiskö pistää omallekin listalle :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)