perjantai 18. maaliskuuta 2016

Lakastumaton ruusu ja essuun puettu punaviini
Sanasta lahja, tulee mieleeni välittömästi virkkaus. En edes harkinnut hankkivani mitään valmista kaupasta, ellei tuon essun sisältöä lasketa. Luulen, että tämän lahjan saaja muutenkin arvostaa enemmän itsetehtyä. Ja tämä ruusu ei ainakaan tule lakastumaan ikinä.

Ruusu on tehty virkkaamalla pyöreitä terälehtiä, joihin viimeisellä kierroksella virkataan ohut rautalanka silmukoiden sisään. Mallia otin hieman täältä, mutta pääasiassa ruusu varsineen on oman ideoinnin tulos.Tämä essu on tehty niin, että ensin virkkasin Viktoriaanisen ristikkoruudun ja siihen jatkoin vain tuon yläosan.


Lanka on molemmissa Catania, koukku essussa 3mm ja ruusussa 2,5mm.

Tänään on vielä viimeiset hetket osallistua arvontaan, johon pääset suoraa sivun oikeasta reunasta. Huomenna arvotaan voittaja! :)

6 kommenttia:

 1. Ompas hauska idea toi pullojuttu! Ja niin nätti essu :) tommosia voisi tehtailla joululahjoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin taisin Facebook ryhmässä nähdä tuon pulloessuidean, vähän toisellalailla tehtynä :) Varmasti kiva vaikka glögipullolle jouluksi!

   Poista
 2. Toi ruusu on aivan ihana ja kyllä toi essukin. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa, varmasti tulen myös vastavierailulle :)

   Poista
 3. Voisitko tehdä minulle pari ruusua? Maksaisin ne kyllä. <3
  Susanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, mutta joudun valitettavasti kieltäytyä nyt tästä tarjouksesta. On jonoksi asti käsitöitä tehtävänä :)

   Poista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)