tiistai 19. tammikuuta 2016

Ympyräliivi
omA KOPPA ympyrätakin nähtyäni innostuin virkkaamaan itsellenikin ympyräliivin omalla variaatiollani. Tämä oli omalla tavallaan varsin opettavainen työ, paljon purkamista ja taas virkkaamista, välillä meinasi hermo pettää, kun tämä lanka oli todella huonoa purettavaa. Mutta valmis siitä vain tuli ja ensimmäinen virkkaamani vaate. Joku solki tai muu vastaava, kun vielä löytyisi jostain tuohon eteen kiinnitykseksi.. Kaulus laskeutuu kivasti hartioille. Lankaa meni vaivaiset 200g ja liiville tuli kokoa halkaisijaltaan 105cm 5mm koukulla tehtynä. Tätä kimallelankaa jäi vielä 100g yli, mitähän siitä tekisi..? Hihoja en tähän halua enää tehdä, on mielestäni parempi ilman..

7 kommenttia:

 1. Kaunis, todella kaunis <3 Tee pitkät rannekkeet tai säärystimet.

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön! Mulle kans! Tein viime syksynä itselleni tuollaisen, mutta se oli aika mielikuvituksettomasti "isoäidinpyörylä". Haluunkin seuraavaksi pitsiversion. Ihana idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä pitsinen on kyllä ihanan kevyt.

   Poista
 3. Niin kaunis! Ihastuin tähän niin kovasti, että haluaisin virkata samanlaisen. Yritin netistä hakea lankakauppaa, joka möisi ko. Cristallo-lankaa, mutta en löytänyt. Kertoisitko mistä olet lankasi ostanut? Kiitos!
  Terveisin,
  Tiina

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)