maanantai 25. tammikuuta 2016

Uusia lankatuttavuuksia


Kuulin vihiä, että Alizen Cotton Gold lanka vastaisi hyvin paljon suosittua Novitan Miamia. Värivalikoima on valtava ja lisäksi samasta langasta löytyy ihanan värisiä batik-värjättyjä lankoja. Kokeilin tilata näitä, mielessäni pöllöpeitto Owl Obsession


Ja tämä lankahan tosiaan on, kuin Miami, kun nämä käsiini sain. Erot ovat vain siinä, että Alizen langassa on 55% puuvillaa ja 45% akryyliä, kun Miamissa on kumpaakin 50%. Yhtä tiukkakierteisiä ovat kummatkin langat. Tämä Alize on vain ihan aavistuksen ohuempaa. Plussaa ovat ehdottomasti edullisuus ja laaja värivalikoima.


Silmiini osui myös Alize Bamboo Fine 100% bambulanka, jota ostin yhden kerän ihan testimielessä tiskiliinoja varten. Lanka on ohuempaa, kuin aiemmin käyttämäni Blend Bamboo. Värit ovat ainakin ihanat ja hyvin tällä pöytää pyyhki. Enempää en osaa vielä sanoa tästä langasta, kun juuri vasta sain liinan käyttöön, mutta kuvittelisin tämän kuivuvan ainakin nopeasti. Materiaali on silkkisen pehmeä.


 Näyttääpä se kivalta tuossa vesihanan päälläkin..


2 kommenttia:

  1. Pitääkin pistää korvan taakse tuo Alizen lanka.. Itsekkin olen kutonut tiskirättejä, juurikin mainitusta Miami langasta, ja tekisin mielelläni enemmänkin niitä mutta. Pyh, ei ole käyttöä itsellä eikä tuttavapiirissä, joten sitten ne pölyttyvät tuola kaapissa tilaa viemässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tiskirättejä meinaa, niin suosittelen ennemmin käyttämään bambu/puuvillalankoja, kuin akryylisekoitteita niihin. Akryyli ei oikein sovi niiden materiaaliksi. Mutta kaikkea muuta kivaa noista Novitan Miamista ja Alizen Cotton Goldista voi kyllä tehdä! :)

      Poista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)