keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Musta vai pinkki?Mitä kuuluu viimesyksynä aloitetulle torkkupeitolle? Paljolti kaikenlaiset muut virkkuut ovat menneet tämän edelle. Välillä olen aina innostunut tekemään useamman palan, kunnes vastaan tulee jokin mielenkiintoisempi projekti. Paloista on tehtynä tällähetkellä 49/80, eli voiton puolella jo mennään. Vakavasti olen ajatellut tämän nyt tehdä loppuun, että saa syksyllä käpertyä sohvan nurkkaan tämän kanssa. Tarvitsen apuanne tähän värikysymykseen, jota en osaa päättää:

Yhdistäisinkö palat mustalla, pinkillä vai ihan vain valkoisella?

Alkuperäinen ajatus oli valkoinen, mutta en oikein enää tiedä..

10 kommenttia:

 1. Käyttäisin harmaata tai valkoista ennemmin, mutta noista vaihtoehdoista mustaa.

  VastaaPoista
 2. Minä laittaisin pirteätä pinkkiä. Silloin tuntuu pinkit kukatkin tulevan paremmin esille :)

  VastaaPoista
 3. Pinkki:) Ihana väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 4. Valkoisella... ja sitten vielä neuloisin pinkillä reunusta muuteman kerroksen erikseen ympäri peiton ja ehkä loppusilauksena vielä mustalla kierroksen kiinteitä silmukoita. (: Mutta kiva tulee, päädyt mihin vaan vaihtoehtoon!

  VastaaPoista
 5. Teit millä värillä tahansa, niin nyt on kyllä kiva peitto tulossa. Haluaisin itse tällaisen pala-palalta virkkausprojektin, mutta jotenkin oon vierastanut ajatusta virkatusta tilkkupeitosta himassa. Onko ne värit tässä vai mikä, mut tää näyttää kyllä siltä et vois olla munkin sohvalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Monestihan näkee sellaisia palapeittoja, joissa on kaikki maailman mahdolliset värit, enkä itsekään sellaisista pidä. Tykkään selkeistä linjoista ja vain muutama väri, joissa on sopivasti kontrastia toisiinsa nähden. Olen myös tarkka sisustusasioissa :)

   Poista
 6. Kaikki värit sopii, joten tekijän silmä ratkaiskoon.
  Itse kallistuisin pinkkiin, kunnes luin Johanna Marjukan idea... Kallistuisin varmaan lopulta siihen tai sitten en... kuten huomaat.. ei minusta ainakaan ole apua tässä ongelmassa, mutta kaikesta huolimatta UPEA työ!

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)