torstai 23. kesäkuuta 2016

Ne parhaat tiskiliinat
Tiskiliinoja on mukava tehdä, ne valmistuvat nopeasti ja saa leikitellä väreillä. Tälläkertaa halusin kuitenkin tehdä vähän neutraalimman setin mustasta, harmaasta ja valkoisesta Blend Bamboosta. En tiedä mitään yhtä silkkisen pehmeää lankaa, kuin tämä. Ihanaa virkattavaa. Olen ennenkin hehkuttanut tätä tiskiliinamallia, ja hehkutan edelleen, koska tämä vain yksinkertaisesti on mielestäni kaikkein paras kaikista kokeilemistani. Tiskiliina ei saa olla liian tiheä eikä myöskään liian reikäinen ja tämä on juuri sopiva. Ohje löytyy KukkuPöö -blogista. Näitä saa virkata rennolla otteella, koska pesujen myötä liinat vähän kiristyvät kutistuessaan jonkun verran. Käsialallani yksi tiskiliina painaa noin 26g joten yksi kerä ei ihan ole riittänyt kahteen liinaan.

Jos et vielä ole kokeillut virkattua tiskiliinaa, niin suosittelen oikein lämpimästi. Itse en ainakaa enää kaupan rättejä huoli. Yhtä liinaa käytetään muutama päivä ja pestään sitten 60 asteessa pesukoneessa. Kaapista voi ottaa aina uuden raikkaan liinan käyttöön! Ja nämä kestää, kestää ja kestää :) Kestää myös hyvin 95 asteessa pyöräytyksen aina välillä.
Värikkäitäkin tiskiliinoja on tietenkin myös tulossa! Jokin aika sitten tätä lankaa oli tarjouksessa ja hamstrasin toki vähän uusia tiskiliinoja varten.. Koska niitä ei voi ikinä olla liikaa! Tähän asti minulla itselläni on ollut vain muutama liina käytössä (mikä on liian vähän), mutta asiahan tässä korjaantuu nopeasti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä vierailustasi :)