torstai 28. huhtikuuta 2016

Tabletit terassille
Nämä tabletit ja lasinaluset on virkattu muovinarusta, joka kulkee nimellä muurausnaru. Halusin kokeilla tehdä siitä terassin pöydälle tabletit. Sopivasti valmistuivat vapuksi, kun on tarkoitus avata grillauskausi. Nyt ei kolahtele lautaset ja kupit pöydän lasikanteen.
Tuosta narusta tuli mielestäni oikein kivat tabletit ulos, mutta sisälle ruokapöytään teen kyllä mieluiten ihan puuvillalangasta. Tämä naru oli ehkä vähän nihkeää ja työlästä virkattavaa, enkä aio tästä enempää virkata. Olen tyytyväinen, että kuitenkin kokeilin, koska suhtauduin aluksi aika varauksella tähän materiaaliin ja seurasin jonkinaikaa sivusta facebook -ryhmässä tätä villitystä, ennekuin suuntasin itse ostoksille. Näihin tabletteihin ja lasinalusiin meni yhteensä vähän yli 5 rullaa muurausnarua. Yksi rulla ei aivan riittänyt yhteen tablettiin ja seuraavan rullan aloitin sulattamalla kynttilän liekillä narut toisiinsa.
Tuovathan nämä kivasti väriä terassille ja sopivat mustan kaluston kanssa hyvin yhteen.
Ohje näihin tabletteihin löytyy Prinsessajuttu -blogista. Käytin tälle narulle 3mm koukkua.

5 kommenttia:

 1. Hienoja!! Ootko tehnyt noihin kaariin pidempiä pylväitä vai miten oot saanut niistä niin selkeät? Tein samalla ohjeella ja noi kaarikohdat jäi melko huomaamattomiksi..missäköhän on mennyt vikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. taisin löytää jo vastauksen toisesta blogista!

   Poista
  2. Kiitos! Olen tehnyt ihan tavallisia pylväitä vain :) Tosin tein tuon kaarien välissä olevan kiinteäsilmukan melko tiukaksi, se ainakin tekee sen, ettei kaaret näy, jos tuon välisilmukan jättää löysäksi!

   Poista

Jätäthän viestiä vierailustasi :)