maanantai 22. helmikuuta 2016

Virkatut tennarit ja muita julkaisemattomia

Tässä postauksessa tulee nyt muutama vanhempi työ, jotka ovat vain odottaneet sopivaa hetkeä päästä tänne. Se sopiva hetki olkoot vaikka nyt, kun minulla on pari isoa virkkausprojektia työn alla, eikä niistä ole vielä oikein postattavaksi.
Nämä tennarit virkkasin Harakan Aarteet -blogin ohjeella, joka nykyään löytyy Ravelrystä. Kaksinkertaisella seiskaveikalla nämä valmistuivat nopeasti.
Vauvalahjaksi eräälle tutulle virkkasin nallehelistimen Kotiruusu -blogin ohjeella. Näin jälkikäteen harmittaa, etten innostunut virkkaamisesta vielä silloin, kun oma poika oli vauva. Nämä kaikki vauvalelut olisivat mukavia pikku välitöitä, jos vain olisi joku jolle niitä virkata. Onneksi poikani on vasta 2v8kk vanha, joten muita leluja kyllä vielä ehdin tehdä. Lanka Novita Miami ja 3,5mm koukku.
Tämän puhelinsuojan virkkasin Life with Mari -blogin ohjeella. Lisäsin vain alkuun kaksi silmukkaa enemmän ja virkkasin enemmän kerroksia, että sain sopivaksi omalle puhelimelleni, Sony Xperia M4 Aqualle.
Tässä lankana Novita Miami ja 3,5mm koukku. Tämä onkin osoittautunut erittäin hyväksi suojapussiksi. Puhelin pysyy pussissa hyvin, kun tekee siitä tarpeeksi napakan.

Lempivärini eivät liene kovin epäselviä, kun katsoo näiden töiden värejä. Mutta miellyttävällä värillä on miellyttävä virkata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä vierailustasi :)