torstai 29. lokakuuta 2015

Tiskiliinoja ja torkkupeittoa

Olen tykästynyt virkattuihin tiskirätteihin tai ehkä nykyaikaisemmin sanottuna siivousliinoihin tai tiskiliinoihin. Olen kokeillut muutamaa mallia ja nämä ovat valikoituneet omaksi suosikeiksini. Omasta mielestäni mallissa ei saa olla paksuja tiiviitä kohtia, koska se hidastaa kuivumista ja on epämiellyttävän tuntuinen käytössä (esim monen pylvään ryhmät..) Aluksi näiden imukyky ei ollut päätä huumaava, mutta muutaman pesun jälkeen ovat kyllä parantuneet paljon! Ohjeet ovat ihanista blogeista; ylemmän kuva ohje KukkuPöö -blogista ja alempi  Prinsessjuttu -blogista.
Tästä vähän näkee minkä verran nämä kutistuvat pesussa. Musta on ihan uusi ja vaaleanpunaista on pesty jo muutama kerta. Lankana käytän Blend Bamboo:ta ja koukku 3,5mm. Vaihdan tiskiliinan uuteen 1-2 kertaa viikossa ja pesen 60 asteessa. Ei ole kyllä tehnyt enää mieli ostaa kaupasta rumia wettexejä ;)

Torkkupeittoprojektillekin kuuluu tällaista:
12 palaa on valmiina 80:stä ja edelleen pohdin teenkö näiden kaveriksi ihan yksivärisenä samoja Paju-neliöitä vai teenkö joitain pitsisempiä paloja.. Peittoon tulee jokatapauksessa:

20 palaa mustia Paju-neliöitä
20 palaa pinkkejä Paju-neliöitä
20 palaa yksivärisiä valkoisia (malli ei tiedossa)
20 palaa yksivärisiä harmaita (malli ei tiedossa)

Alunperin oli tarkoitus yhdistää valkoisella, mutta ehkä pinkki voisi ollakin parempi..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä vierailustasi :)